Behandelingen

Onze behandelingen zijn op een professionele wijze opgebouwd om u het beste resultaat te geven. Al de producten zijn zorgvuldig en resultaat gericht gekozen. Onze selectie aan producten zijn geschikt voor zowel gevoelige als zeer gevoelige huid.
Paraffinebadje
€20
Manicure en paraffinebadje
€45
Gelnagels en paraffinebadje
€63
Pedicure en paraffinebadje
€45

Paraffine

Vergelijk het best met een zachte was. Voor het maken van kaarsen of theelichtjes wordt bijvoorbeeld ook vaak parrafine gebruikt.De paraffine die je in een schoonheidssalon tegenkomt, is vaak verrijkt met etherische oliën zoals bijvoorbeeld lavendel. Het wordt gebruikt als warme pakking voor gezicht, handen, voeten of het gehele lichaam.

Voor je je handen in dit warme parrafinebad dompelt, worden ze met een peeling behandeld en daarna met handcrème ingemasseerd. Wanneer je je handen weer uit het bad haalt, stolt de parrafine meteen.

Je handen worden afgedekt met plastic en daar overheen gaat een zachte handschoen die de warmte moet vasthouden. Deze pakking moet een tiental minuten inwerken. Door de warme paraffine, die de huid helemaal afsluit, gaan de poriën openstaan. Op deze manier kan de handcrème goed intrekken. Als laatste stap wordt de paraffine verwijderd.

Na de parrafinebehandeling voelen je handen zijdezacht aan. Warme parrafine verzacht en hydrateert de opperhuid en de nagelriemen en maakt de huid elastischer, stimuleert de doorbloeding en verwijdert afvalstoffen en oneffenheden.
Parrafine zorgt ook voor een lichte dieptereiniging zodat je handen er verzorgd en jonger gaan uitzien. Het is een ideale verwennerij in de koude winterdagen!Maak vandaag nog een afspraak

Maak een afspraak

Gelaatsverzorging

Gelaatsverzorging

MEER INFO

Gelnagels

Gelnagels

MEER INFO

Ontharing

Ontharing

MEER INFO

Pedicure

Pedicure

MEER INFO

Wimpers & wenkbrauwen

Voor een prachtige kijk

MEER INFO

Shellac

"Get Shellacked"

MEER INFO

Paraffine

Verrijkt met etherische oliën, een waar genot

MEER INFO

Meridiaan massage

Meridiaan massage

MEER INFO

Manicure

Voor een stralende bescherming

MEER INFO

Permanente Make-up

Vergeet uitgelopen make-up

MEER INFO

Bb glow

Straal elke dag!

MEER INFO