Behandelingen

Onze behandelingen zijn op een professionele wijze opgebouwd om u het beste resultaat te geven. Al de producten zijn zorgvuldig en resultaat gericht gekozen. Onze selectie aan producten zijn geschikt voor zowel gevoelige als zeer gevoelige huid.
Eyeliner boven
€215
Eyeliner boven (brede of met wing)
€250
Eyeliner onder
€180
Eyeliner boven en onder
€325
Eyeliner bijwerken boven
€150
Eyeliner bijwerken boven brede ( binnen 3 jaar)
€175
Eyeliner bijwerken onder ( binnen 3 jaar)
€125
Eyeliner bijwerken boven en onder ( binnen 3 jaar)
€200
Powderbrows
€375
Microblading
€250
Microblading (bijwerking binnen 1 jaar)
€100
Eyeliner onder en boven (brede of met een wing)
€350
Eyeliner boven en onder (brede of met wing)
€350

Permanente Make-up

Soft shaded eyeliner permanente make up.

Vergeet uitgelopen make-up, ongelijke eyeliner en stress bij het sporten. Permanente make-up is voor iedereen die zijn natuurlijke schoonheid wil benadrukken en er ten allen tijde goed wil uitzien. Geen gedoe meer met wenkbrauwen bijtekenen, geen ongelijke eyeliner meer en geen panda-ogen meer. Gewoon natuurlijk jezelf.

Iedere eyeliner en kajal die met permanente make-up wordt aangebracht begint steeds met de wimperlijn op te vullen. Zo krijg je een mooie, natuurlijke oogopslag. Iedere vorm, kleur en dikte is anders want iedere persoon is uniek, ook de vorm en de kleur van de ogen. Eindelijk altijd een mooie oogopslag, zonder uitgelopen make-up.

Wat is PMU?
PMU is het inbrengen van pigmenten in de huid. PMU lijkt op tatoeëren, maar een tatoeage gaat dieper dan daar waar PMU ingebracht wordt.PMU wordt ingebracht in de bovenste laag van de lederhuid. Een tatoeage wordt ingebracht in het onderhuids bindweefsel, de laag onder de lederhuid.

Hoe lang duurt een behandeling?
De eerste behandeling neemt natuurlijk de meeste tijd in beslag. Je krijgt een intake-gesprek, de vorm wordt bepaald en de kleur gekozen. Dan volgt de behandeling. De eerste behandeling duurt gemiddeld 2 à 2,5 uur. De tweede en eventuele derde behandeling ongeveer 30-45 minuten.

Waarmee moet ik rekening houden voordat ik naar de behandeling
Het is raadzaam de dag van tevoren geen alcohol te drinken of aspirine te slikken. Het bloed wordt hierdoor verdund. Bij het behandelen kan de huid daardoor eerder gaan bloeden. De opname van pigment wordt dan moeilijker.

Is PMU voor mij geschikt?
In principe is PMU voor iedereen geschikt, voor dames en heren, voor jong en oud. De heren vragen voornamelijk ‘onopvallende’ stipjes tussen de wimpers. Ze krijgen meer uitdrukking zonder het gevoel make-up op te hebben. Zelfs als je een klein littekentje in je wenkbrauw hebt en dat stukje altijd moet bijtekenen, is PMU al een uitkomst! Ook als je niet makkelijk je wenkbrauwen kunt tekenen, of het niet goed meer kunt zien. PMU biedt uitkomst!

Waarom worden al die vragen over mijn gezondheid gesteld?
Er zijn een paar redenen waarom iemand geen PMU mag ondergaan. Indien je ‘zwaar’ diabetes patiënt bent, is het af te raden om de behandeling te ondergaan. Je huid heelt vaak slecht en je hebt een grotere kans op infecties. Heb je vaak een koortslip, dan is een liplijn af te raden. Heb je keloïdvorming? Dan is PMU niks voor jou.

Is de behandeling na 1 keer klaar?
Nee. Je wordt gemiddeld 2-3 keer behandeld voor een mooi resultaat. Na de behandeling is de pigmentatie altijd te donker! De kleur zal na 3-4 dagen vervagen!

Hoe moet ik mijn huid behandelen na de pigmentatie?
Je dient de huid een week lang en enkele keren per dag te behandelen met een nabehandelingsproduct. Als de afstoot van het pigment begint, na ongeveer 3-4 dagen, probeer er dan niet aan te pulken. Doe je dit wel dan kan je het pigment lostrekken dat zich nog aan het hechten was. Het resultaat zal minder mooi zijn en je kan een infectie veroorzaken. De eerste week na de behandeling mag je niet in de zon of onder de zonnebank, niet in de sauna en niet gaan zwemmen. Door de vochtigheid en de warmte kan de huid moeilijk genezen en de kleur kan beïnvloed worden

Waarom moet ik terugkomen voor een nabehandeling?
Ongeveer 4 dagen na de behandeling, zie je dat de pigmentkleur een stuk lichter is geworden. De opperhuid vernieuwt zich, en schilfert na 3 à 4 dagen gedeeltelijk af. Hierbij verlies je het pigment dat in deze laag opgenomen was. De tweede behandeling dient om de kleur weer bij te werken tot de kleur die je wenst. Ook kan er eventueel nog een correctie/aanvulling op de vorm worden aangebracht. De puntjes worden op de ‘i’ gezet!

Hoe lang houdt PMU?

Dat hangt af van meerdere factoren:Blonde wenkbrauwen die mooi en luchtig ingebracht zijn, zullen vlugger vervagen (na ong.2 jaar) dan een zwarte eyeliner (na ong. 6jaar).Als je veel in de zon komt of intensieve peelings ondergaat, kan het pigment ook eerder oplichten.

Kan ik de volgende dag gewoon weer werken?

Kan ik de volgende dag gewoon weer werken?
Hoe de huid op de behandeling reageert, verschilt van persoon tot persoon en van de behandeling die je ondergaan hebt. Wenkbrauwen : De huid ziet er meestal gewoon uit na de behandeling, hooguit iets rood. De wenkbrauwen zijn wel donkerder dan je wenst! Eyeliner : Het kan zijn dat de huid rond de ogen vocht vasthoudt en dik wordt. Je kan de huid koelen om de zwelling zo snel mogelijk te laten slinken. Dit kan je doen door een coolpad op de ogen te leggen. Meestal zijn de ogen iets rood na een behandeling en valt de zwelling gelukkig mee.

Kan ik een ontsteking krijgen na een PMU behandeling?
Er van uitgaande dat je het nabehandelingsadvies in acht neemt, krijg je over het algemeen geen ontstekingen na de behandeling. In sommige gevallen echter kan de huid dik en gevoelig zijn. Dit moet na een paar dagen verdwenen zijn. Weet je van jezelf dat je heel gevoelige ogen hebt, dan kan je je ogen een week voor de behandeling met arnica druppeltjes voorbehandelen.

Doet een PMU behandeling pijn?
Met de mogelijkheden tegenwoordig om te verdoven, valt dat heel erg mee en klanten ervaren het eerder als ‘soms onaangenaam’ en niet als ‘pijnlijk’.

Welke kleuren zijn er mogelijk voor een eyeliner?
Tegenwoordig zijn er veel kleuren mogelijk. Van lichtgroen tot donkerpaars en van lichtbruin tot zwart. We houden altijd rekening met de kleur van de ogen en de iris, wat voor type je zelf bent en hoe je je ogen altijd opmaakt. Als je bijvoorbeeld een donkerbruine/zwarte eyeliner als PMU hebt, geeft het een héél mooi effect als je er een groen of blauw oogpotloodje over tekent als je een keer iets speciaal wil. PMU rond de ogen is ook een zeer dankbare basis voor als je van tijd tot tijd graag zwaarder gemaquilleerd wil zijn. Je oogschaduw en eyeliner komen mooier uit!

Krijg ik opgezwollen ogen na de behandeling?
De ogen kunnen inderdaad wel opzwellen. Het betreft dan meestal het bovenooglid. Je kan altijd de huid koelen met een coolpad, dat doet de zwelling snel afnemen.

Ik draag lenzen, kan ik de lenzen na de behandeling weer meteen indoen?
Ja maar als je een bril hebt, is dit prettiger. Het is geen probleem om je lenzen na een eyeliner behandeling weer in te doen, hou er wel rekening mee dat er naverzorging moet aangebracht worden, dat zou kunnen hinderen.

Kan ik de volgende dag weer oogmake-up opdoen?

De huid die behandeld is mag nog niet opgemaakt worden. Je mag bijvoorbeeld wel oogschaduw opdoen, maar eindig iets boven de eyeliner. ’s Avonds haal je dan héél voorzichtig de oogschaduw weg, zonder de behandelde huid van de eyeliner aan te raken.

Kom je niet in mijn ogen als ik ga trillen met mijn oog?
Als het oog gaat trillen, is dat voor jou niet tegen te houden; het gaat automatisch. Ik zal de huid wel opspannen, dan wordt het trillen minder. Jij gaat het trouwens harder aanvoelen dan dat ik er hinder van ondervind. Je hoeft niet bang te zijn dat ik je oog zou raken.

Is het erg als er pigment in mijn oog komt tijdens het behandelen?
Er komt altijd wel wat pigment in het oog en dit is onschadelijk. Door het tranen van het oog zal het weer snel schoonspoelen.

Ik vind het leuk om mijn eyeliner lang uit te laten lopen aan de buitenooghoek. Kan dat?
1 Bij het oog in het midden van de buitenooghoek is de huid anders van structuur. De huis is daar gladder. Dit stukje huid mag officieel niet gepigmenteerd worden. Het risico is namelijk dat het pigment daar uitloopt.
2 Als je denkbeeldig de lijn/plooi van de arcadeboog doortrekt naar beneden, mag je met een PMU eyeliner niet over deze lijn. Als de huid verder verslapt, zal deze lijn/plooi de PMU lijn mee laten zakken en krijg je een ‘hangend’ lijntje.

Alles over de Wenkbrauwen;

POWDERBROWS

Dit is een semi-permanente poedervormige wenkbrauwtechniek voor cliënten die een voller resultaat verkiezen dan hairstrokes. Het is een techniek die eruit ziet als dagelijkse make-up, met wenkbrauwpotlood of wenkbrauwschaduw. De tail van de wenkbrauw is donkerder en vervaagt tot een licht begin aan de basis van de wenkbrauw, waardoor een perfecte Ombre makeup-effect ontstaat. De effecten zijn waterdicht, vlekvrij en volledig natuurlijk.

Je nieuwe wenkbrauwvorm wordt eerst getekend met een potloodje waardoor je vooraf al de vorm die je gaat verkrijgen kan zien en de kans niet oploopt dat je te dikke of te dunne wenkbrauwen verkrijgt. De wenkbrauwen worden vooraf ook met een pincet geëpileerd (prijs inbegrepen).

Wat zijn ombre powderbrows?
Ombre is dat de voorkant lichter gezet wordt als de uiteinde zoals de natuurlijke wenkbrauwen meestal ook zijn. Dit kan enkel bij klanten die van nature weinig haar hebben aan de voorste gedeelte.


Wat is microblading?
Dit is een manuele hairstroke techniek wat in combinatie met powderbrows toegepast kan worden bij dames met zeer weinig haartjes voor een natuurlijker look.
*Dit kost 50 euro extra.

*De behandeling wordt beschouwd als niet pijnlijk door de meesten, maar wordt als pijnlijk beschouwd bij dames met een zeer lage pijngrens

VEELGESTELDE VRAGEN

Hoeveel kost deze behandeling?
Powderbrow kost 350 euro (inclusief de eerste bijwerking binnen de 6-8 weken).

Waarom is er een eerste bijwerking nodig?
Om kleine aanpassingen te doen bij de vorm/ kleur of dikte indien de klant dit wenst. Verlengt ook de houdbaarheid. Deze bijwerking wordt 6-8 weken na de eerste behandeling toegepast.

*Indien er nog een extra bijwerking nodig is kost deze 50 euro tot drie maanden na de eerste bijwerking.

Hoelang gaat powderbrows mee?
Zeer vette tot normale huid:
• 12- 16 maanden (bijwerking kost 125euro)
Droge tot zeer droge huid:
• 16 tot 28 maanden (bijwerking kost 200 euro)

Wat houdt de voor- en naverzorging in?
• 24h geen watercontact
• 24h niet aan de wenkbrauwen komen
• 48h geen make up op de wenkbrauwen zelf (rondom kan wel)
• Geen creme insmeren
• 2 weken voor en na de behandeling niet zonnen of onder de zonnebank gaan (vanaf 2 weken factor 50 halfuur op voorrand insmeren)
• Indien de wenkbrauwen korsten vormen, deze niet ervan af halen
• 2 weken lang de wenkbrauwen niet verven
• 2 weken lang geen gezichtsbehandelingen toepassen (zoals peelings, chemische behandelingen, microdermabrasie, enz...)
• Vooraf geen pijnstillers innemen
• Behandeling niet onder invloed van alcohol of drugs laten toepassen
• 1 week lang niet zwemmen of naar de sauna

Zijn de wenkbrauwen donker na de behandeling?
De wenkbrauwen zullen tot watercontact er zeer donker uitzien en na watercontact beginnen te vervellen waardoor er precies vlekken ontstaan, ongelijkheden en pigmentverlies. Dit is allemaal zeer normaal dus is er geen reden voor paniek of ongerustheid. Mooi resultaat is te verkrijgen na 2 weken maar perfect resultaat pas na de bijwerking.

Hoelang duurt de behandeling?
• Totaal gemiddeld 2 uur-2,5 uur

Kan deze techniek bij iedereen toegepast worden?
Nee, kan niet toegepast worden bij:
Zwangere dames, hepatites patienten, diabetes patienten, personen die hart- en vaatziekten hebben en personen die al een zeer lange tijd bloedverdunners innemen. Bij zwangerschap kan de behandeling toegepast worden vanaf drie maanden. Bij gebruik van Roaccutane mag er geen permanente make-up worden toegepast tot einde kuur.

Kan powderbrow toegepast worden over PMU als cover-up?
Dit kan wel indien de PMU enorm fel vervaagd is en bijna niet meer zichtbaar is. In dat geval is het altijd beter om vooraf een foto door te sturen voor de mogelijkheden te bespreken.

Welke kleur gaan mijn wenkbrauwen worden?
De kleur wordt gekozen naar voorkeur van de klant zelf.

Moet ik voor een bespreking langskomen of kan alles de dag zelf besproken en toegepast worden?
Een bespreking is niet noodzakelijk tenzij de klant dit wenst.

Twijfel je over welk techniek je moet kiezen?

• Heb je een heel droge huid en al veel haartjes en wil je wat extra opvulling kies je voor microblading.
• Heb je een droge huid en iets minder haartjes aan de uiteinde van je wenkbrauwen maar toch redelijk veel aan de voorkant kiest je best voor microblading + shading.
• Heb je een normale tot vette huid en redelijk wat haartjes neem je best powderbrows.
• .En heb je een normale tot vette huid en zo goed als geen haartjes of zeer weinig ga je best voor powderbrows + microblading.
Zie prijslijst

Wat is het verschil tussen deze technieken?

• Microblading is een manueel techniek waarbij sneetjes gezet worden in de huid. Wanneer de huid droger is zullen deze sneetjes mooi in hairstrokes genezen maar bij een vette huid zal het pigment zich uitzetten waardoor dit techniek enkel geschikt is voor een droog huidtype.
• Shading zorgt ervoor dat je iets meer opvulling hebt aan de uiteinde van de wenkbrauwen als je ze nog te vaak moet bijtekenen na een microblading beurt en het resultaat te subtiel is.
• Powderbrow is een machinaal techniek waarbij pigment onder de huid gezet wordt door een nano-naald. Omdat dit zonder sneetjes gebeurt en er geen openwonden in voorkomen zal de huid sneller genezen en minder pigment verliezen + het pigment zet zich niet uit. Dit techniek is geschikt voor alle huidtypes.
• Micropigmentatie is een machinaal hairstroke techniek die zoals microblading eruit ziet maar wel zonder het snijden gedaan wordt waardoor het pigment beter in de huid blijft zitten en niet zal uitzetten mits er geen open wonden bij voorkomen. Dus wanneer je het resultaat van microblading wilt behalen maar een vette huid hebt, is dit het beste techniek voor jouw huidtype.
Zie prijslijst

Ik heb heel blonde haren, is PMU iets voor mij?
De kleur die ingebracht wordt, kan heel blond zijn, maar zal altijd iets donkerder zijn dan je eigen haartjes. De haartjes weerkaatsen licht en de PMU onder de haartjes valt daardoor minder op. Een advies kan zijn om de haartjes af en toe te verven. Het voordeel van de PMU is dat u de vorm zo kan laten maken zoals je wenst. PMU is dus ook voor jou geschikt!

Moet ik mijn wenkbrauwen scheren voor de behandeling?
Nee! Laat alsjeblieft zoveel mogelijk haartjes zitten! Hoe meer haartjes op de uiteindelijke vorm, hoe natuurlijker het resultaat! Zitten er haartjes buiten de vorm dan zijn deze gemakkelijk te epileren: je ziet namelijk precies welke haartjes je moet weghalen!

Ik ben het gewend mijn wenkbrauwen op een bepaalde manier te tekenen, kan je ze ook zo voor mij maken met PMU?
In principe kan alles. Maar als je echt iets buitensporigs wil, bvb veel te dramatische en hoekige wenkbrauwen, zal ik weigeren! Tenslotte ben jij mijn ‘rondlopende reclame’ en ik wil niet dat iemand anders denkt ‘goh, waar heeft ze dàt laten doen, afschuwelijk!’

Hoe wordt de vorm bepaald?
Vóór de behandeling mag je gerust je make-up aanbrengen zoals je gewend bent. Ik kijk naar de vorm van je gezicht, naar de vorm van je oorspronkelijke wenkbrauwen, je huidskleur en ik luister naar je wensen. De vorm wordt in overleg getekend en pas als je de vorm goedkeurt, ga ik op de vorm werken.Maak vandaag nog een afspraak

Maak een afspraak

Gelaatsverzorging

Gelaatsverzorging

MEER INFO

Gelnagels

Gelnagels

MEER INFO

Ontharing

Ontharing

MEER INFO

Pedicure

Pedicure

MEER INFO

Wimpers & wenkbrauwen

Voor een prachtige kijk

MEER INFO

Shellac

"Get Shellacked"

MEER INFO

Paraffine

Verrijkt met etherische oliën, een waar genot

MEER INFO

Meridiaan massage

Meridiaan massage

MEER INFO

Manicure

Voor een stralende bescherming

MEER INFO

Permanente Make-up

Vergeet uitgelopen make-up

MEER INFO

Bb glow

Straal elke dag!

MEER INFO

Definitieve ontharingen

Begin je reis naar een gladde huid nu! 

MEER INFO