Ontharingen

artdecoVooral tijdens de zomermaanden is ontharen een geliefde bezigheid omdat armen en benen minder bedekt zijn. Toch raad ik u aan om het ontharen te blijven doordoen ook in de winter dit zorgt er niet alleen voor dat de haartjes langer weg blijven maar het bespaart u telkens ook de herinnering aan de pijnlijke eerste ontharing aan het begin van de zomer.
wanneer u beslist om terug het scheermesje te gebruiken krijgen de wortels van de haartjes terug de kans om weer stevig aan te groeien waardoor na enkele scheerbeurten een waxbeurt weer als onprettig wordt ervaren.
Voor het gelaat gebruik ik de filmhars,deze methode is zo is zachter voor de gevoelige huid.

Het ontharen met hars gebeurt bij instituut kelly met filmhars of striphars.
Striphars wordt gelijkmatig over het te ontharen oppervlak aangebracht en nadien verwijderd met de gekende strips. Deze methode wordt op elk lichaamsdeel toegepast, behalve in het gelaat.
Filmhars wordt gebruikt op lichaamsdelen die gevoeliger zijn zoals het gelaat. Hier wordt gewerkt met hars die na enkele seconden vanzelf opstijft en nadien verwijderd wordt.

Ontharingen gelaat dames

Open Uw blik met een professionele wenkbrauwepilatie.
U zal versteld staan wat een mooi in vorm gebrachte wenkbrauw doet met Uw gelaat.
Ook bovenlip, kin en/of wangen worden zorgvuldig van overtollige haartjes ontdaan met filmhars.
Na de epilatie wordt de huid verzorgd met een verzachtende crème.

Ontharingen gelaat heren

Bij de heren worden in het gelaat enkel de wenkbrauwen onthaard.
De haren van bovenlip en kaaklijn zijn te stug om met hars te verwijderen.
De wenkbrauw van de heren blijft ook een "heren-wenkbrauw".
Enkel de haartjes verwijderen tussen de wenkbrauwen is ook een mogelijkheid.
Na de epilatie wordt de huid verzorgd met een verzachtende crème.

Ontharingen lichaam dames

artdecoHet ontharen met hars heeft zo zijn voordelen. Je haren blijven voor een lange tijd weg en je huid wordt er zijde zacht van. Geen stoppels meer! Bij het ontharen met hars gaan we als volgt te werk: Eerst wordt er een vloeibare hars op het te ontharen oppervlak aangebracht en nadien verwijderd met de gekende strips. Deze methode wordt op elk lichaamsdeel toegepast, behalve in het gelaat. Na de ontharing wordt de huid ingewreven met een verzorgende olie.
Wanneer U last hebt van ingroeiende haartjes, is het aangeraden om regelmatig te schubben of te pelen van de huid. Zo zorgt u voor minder ingegroeide haartjes en een grondiger ontharingsresultaat.

De volgende ontwarringen zijn mogelijk:

 • Onderbenen en/of bovenbenen
 • Bikinilijn
 • Braziliaanse Bikinilijn (enkel nog een streepje)
 • Volledige bikinlijn (alles weg)
 • Oksels
 • Onder-en/of bovenarmen
 • Achterwerk

 

Ontharingen lichaam heren

De "metroman" is helemaal hot. Daar hoort geen behaarde rug of nek bij, en dus gaan ook mannen meer en meer die plaatsen ontharen. Het ontharen met hars heeft zo zijn voordelen. Je haren blijven voor een lange tijd weg en je hebt geen stoppels meer!
Bij het ontharen met hars gaan we als volgt te werk: Eerst wordt er een vloeibare hars op het te ontharen oppervlak aangebracht en nadien verwijderd met de gekende strips. Deze methode wordt op elk lichaamsdeel toegepast, behalve in het gelaat. Na de ontharing wordt de huid ingewreven met een olie.

De volgende ontwarringen zijn mogelijk:

 • Borstkas
 • Rug
 • Schouders
 • Onderbenen en/of bovenbenen
 • Bikinilijn (enkel naast slip)
 • Oksels