Gelnagels

artdecoGelnagels worden gemaakt van een stroperige substantie dat met een penseel in 3 laagjes wordt aangebracht en elke keer wordt laagje per laagje uitgehard onder een speciale UV lamp.

Uw natuurlijke nagel kan verstevigd worden indien zij een klein randje hebben. Zo voorkomt u dat ze gaan splitsen of scheurtjes krijgen. U bent een nagelbijter? Geen probleem voor u heb ik ook een oplossing. Ik kan de natuurlijke nagel langer maken met een tip of sjabloon en we bespreken samen de lengte en de vorm. Als dit klaar is wordt de gel aangebracht.

artdecoU heeft de keuze uit French manicure (wit randje of een gekleurd randje) naturel of een gekleurde nagel. U kan uw nagels uitbreiden met een leuke nailart (versiering op nagels)

Uw eigen nagels groeien gewoon mee, na 3 à 4 weken kunt u ze laten bijwerken. Dit hangt af van hoe snel uw nagels groeien. Het oude product wordt voor 95% verwijderd, eventuele aanpassing worden uitgevoerd de nagels worden opnieuw in balans gebracht en dan wordt het nieuwe product aangebracht en u kan opnieuw een keuze maken uit de verschillende mogelijkheden.

Wat de nail-art betreft dit kan verschillen van een eenvoudige versiering met streepjes en/of stipjes in één kleur of verschillende kleuren zodat u direct een mooi resultaat krijgt of u kan kiezen voor strass steentjes in verschillende vormen of een klein nagelstickertje enzo. Aan u de keuze alles is bespreekbaar bij instituut kelly.