Gelaatsverzorging

artdecoVoor onze behandelingen maak ik gebruik van ARTDECO producten. Deze producten zijn op maat gemaakt om aan de eisen van elke vrouw te voldoen. De producten van ARTDECO dragen bij tot de ontspanning en welzijn van uw huid. U zal onmiddellijk de voordelen van deze uitmuntende producten ervaren vanaf het eerste gebruik. ARTDECO staat garant voor een luxe kwaliteit in een medium prijs segment!

Yoga is een 100-jaar oude leer die ons helpt om tot rust te komen, te ontspannen, en die harmonie creëert tussen geest, lichaam en ziel. Yoga voorziet het lichaam van zuurstof en ondersteunt het welzijn voor lichaam en geest. Geen enkele andere trend werd zo enthousiast ontvangen door vrouwen de laatste jaren.

De SKIN YOGA collection is geïnspireerd op dit idee. De kern van dit gamma zijn de produkten die het zuurstofgehalte van de huid vermeerderen, en de huid er zo frisser en jonger laten uitzien. Deze produkten bevatten actieve ingrediënten die de gestresseerde huid, veelvuldig blootgesteld aan schadelijke milieu invloeden, helpen herstellen.

SKIN YOGA is een werkelijk uniek huidverzorging gamma dankzij de symbiose van moderne texturen, Oosterse recepten en Oxyvital dat de celademhaling stimuleert. U zal de voordelen van deze unieke combinatie ervaren naargelang elk product bijdraagt tot de ontspanning en het welzijn van uw huid.

INGREDIENTEN

gezichtsverzorging1Oxyvital, een nieuw en exclusief complex van actieve ingrediënten in de SKIN YOGA care lijn verbetert de zuurstofopname van de huidcellen en werkt zo de eerste tekenen van celvermoeidheid tegen. Door de celademhaling te verbeteren krijgt de huid een kans om opnieuw optimaal te functioneren. Het resultaat is een aangename huid sensatie - uw huid ziet er stralend en jonger uit.
Gun uw huid ook een beetje vrije tijd.
Laat uw huid op "adem" komen en nieuwe energie vinden !

De onvergelijkbare effecten van deze exceptionele texturen zijn het resultaat van de perfecte symbiose tussen Oxyvital en natuurlijke Oosterse ingrediënten zoals kombucha, guarana, licht en granaatappel.

gezichtsverzorging2Tegenwoordig wordt onze huid meer dan ooit blootgesteld aan schadelijke milieu invloeden. Onze huid wordt in het moderne dagdagelijkse leven voortdurend geconfronteerd met stress, vrije radicalen, pollutie en andere schadelijke milieu invloeden. Deze voortdurende stress vermindert de huidkracht en accelereert zo het verouderingsproces.

SKIN YOGA is een progressief, zeer effectief huidverzorgingsconcept dat de invloed van die stress factoren elimineert, en dat de huid nieuwe energie geeft door haar vermogen om zuurstof te absorberen opnieuw te optimaliseren.

Standaard gelaatsverzorging (1u)

Nood aan een verzorging, maar niet veel tijd?
Met een standaard gelaatsverzorging krijgt U een basic verzorging in 1 uur.
Een reiniging, peeling,een vapozone, korte maar rustgevende massage en een crèmemasker geven Uw huid in een mum van tijd een verzorgd voorkomen.

Specifieke gelaatsverzorging (1,5u)

Gelaatsverzorging aangepast aan de huidconditie en behoefte van het moment.

 • peeling
 • vapozone( gelaatssauna)
 • uitgebreide relaxmassage van het gelaat en décolleté
 • uitgebreid masker
 • Serum, oogcrème
 • Aangepaste dagcrème

 

Na het reinigen van de huid wordt er, afhankelijk van de conditie van de huid, een scrum of enzymen peeling gegeven om de dode huidcellen te verwijderen. Na een massage die de doorbloeding en de weerstand van de huid stimuleert, wordt er een retinol A+E serum aangebracht. Het masker heeft een verstevigende of beschermende of voedende werking en laat uw huid stralend achteraf. Als afsluiter wordt er een aangepaste dagcrème aangebracht. Producten om de verzorging thuis verder te zetten zijn ook verkrijgbaar bij instituut kelly.

Nog enkele tips voor de vette- onreine huid: gezichtsverzorging3

 1. Blijf van uw puistjes, zweertjes en zwarte puntjes af.
 2. Als U dit wel doet kunnen ze ontsteken en infecteren, dit begunstigt de verschijning van nieuwe puistjes.
 3. Gebruik 's morgens en 's avonds de aanbevolen behandelingsproducten.
 4. Was uw handen voor u de producten aanbrengt.
 5. Vermijdt een tè lange blootstelling aan de zon.
 6. Stop met roken. Deze gewoonte is schadelijk voor uw huid en ze maakt haar dikker.
  Meer nog, roken lokt de verschijning van vrije radicalen uit.
 7. Als het mogelijk is, vermijdt stress, zenuwachtigheid en extreme moeheid want die kunnen de snelheid van de talgklierafscheiding verhogen.
 8. Voeding heeft een invloed op de huid. Zout en pikant eten, stimulerende middelen zoals koffie en thee, droog fruit, chocolade, kaas en koolzuurhoudende dranken maken de huid vet. Langs de andere kant, een tekort aan vitamine B lokt een verhoging van de vetproductie uit.
 9. Als men zelf thuis zwarte puntjes wil verwijderen zorg dan voor een goede voorbereiding. Zet de poriën open door warmte (bv boven een stoombadje), verwijder de comedonen (zwarte puntjes) met een tissue. Als de huid rein is sluit dan de poriën weer door koude (bv een ijsblokje).
 10. Laat regelmatig de huid behandelen door een professional.